VRAGEN? BEL +31 (0)6 281 220 04

Uw veelzijdige partner

Onze kracht ligt bij snelle communicatie en persoonlijk contact. U heeft een vast aanspreekpunt en ziet vaste gezichten in de auto’s. Wij zoeken graag samen met u naar de best passende oplossing voor ieder transport. Of dat nu voor de zorg, de horeca of de kunstsector is of om schepen te bevoorraden. Wij zijn uw veelzijdige koerier.

 • Scheepsbevoorading

  Als het gaat om transport voor schepen, bieden wij een snelle service. Als het nodig is, nemen we contact op met de schipper over de live locatie en aanlevering. We verzorgen het transport van scheepsonderdelen en nemen de bevoorrading van het schip op ons. We zijn uw koerier in de haven en onderweg; niet alleen in Nederland maar binnen heel Europa.
 • Leveranciers in de zorg

  Wij leveren farmaceutische en healthcare producten in ziekenhuizen, bij laboratoria, apotheken en zorginstellingen. Daarbij kan het gaan om gekoelde producten in een koelbox, zoals bijvoorbeeld samples van medicijnen. We verzorgen ook ongekoelde transporten van bijvoorbeeld röntgenapparatuur, beschermingsmiddelen (mondkapjes, handschoenen, beschermende schorten) en materiaal voor het uitvoeren van testen. Wij leveren met plezier voor u rechtstreeks op afdeling, als het nodig is met spoed. Alsof we uw eigen koerier zijn.
 • Installatiebedrijven

  Een extra dienst die we installatiebedrijven bieden, is het ophalen van onderdelen bij de leverancier of uit eigen magazijn en dan rechtstreeks leveren aan de monteur op locatie. Dat scheelt u de inzet van uw eigen personeel. Er hoeft niemand op en neer en de monteur kan zijn werkzaamheden voortzetten. Wanneer de monteur extra problemen constateert, leveren wij met spoed de benodigde materialen en gereedschappen. En is dat in een stadscentrum, dan is dat met onze bakwagens geen enkel probleem.
 • Industrie

  Voor industriële klanten leveren we onderdelen voor de machines en grondstoffen voor de productie, zoals metalen. Daarnaast verzorgen we het transport van industriële producten zoals verf. Wij zijn in feite uw eigen koeriersbedrijf. Uiteraard dragen we op de fabrieksterreinen veiligheidsschoenen, helmen en hesjes. Heeft u een instructievideo, dan bekijken we die voordat we bij u komen; geen probleem.
 • Expediteurs

  Als expediteur heeft u geen eigen transport. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij laden op het gewenste laadadres en lossen bij de klant. Er is geen investering in het eigen wagenpark nodig, u heeft er geen onderhoud aan én u hoeft geen extra personeel in te zetten. Toch kunt u met onze service maximaal flexibel en klantgericht zijn. Wij werken als uw eigen koeriersbedrijf.
 • Groothandels

  Voor groothandels rijden we hun distributieroutes. We halen bij de groothandel op en leveren uit aan de klanten. We zijn koerier voor allerlei branches zoals verpakkingsbedrijven en drankengroothandels. Bij grotere bestellingen rijden we met onze vrachtwagen of met bakwagens. Zo bereiken we maximale efficiency plus een kostenbesparing voor de groothandels. Groot voordeel van onze bakwagens: die mogen in stadscentra rijden. Spoedzendingen zijn altijd mogelijk, in geval van vertraging in de inkoop bijvoorbeeld.