+31 628122004

Neem contact met ons op!
icon1

24/7 inzetbaar

icon2

meer dan 15 jaar ervaring

icon3

van 1 tot 25.000 kg

icon4

(inter)nationaal

Over ons

Carrier for Carrier is een in Milsbeek en Nijmegen gevestigd internationaal transportbedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2001 als familiebedrijf door vader Rob van Eenennaam en zijn zonen Marc en Tim.

De naam Carrier for Carrier betekent letterlijk vervoerder voor vervoerder. Carrier for Carrier startte ook als bedrijf dat ingezet werd door andere transport- en koeriersbedrijven. Deze bedrijven maakte dan gebruik van de auto’s van Carrier for Carrier of Rob, Marc en Tim werden ingezet als chauffeur. Sinds 2017 is ook de vrouw van Tim, Marly ingetreden binnen het koeriersbedrijf.

Onze werkwijze
Op het moment dat je ons belt om een pakket of pallet van punt A naar punt B te krijgen zul je altijd Tim aan de telefoon krijgen. Een duidelijk vast aanspreekpunt werkt namelijk prettig voor iedereen. Tim weet waar het over gaat, Tim weet welke auto’s beschikbaar zijn en bij vragen over een zending kan hij deze snel beantwoorden.

Bij spoedtransport weten we na 20 jaar dat schakelen vanaf het eerste moment belangrijk is. Nadat we een opdracht hebben gekregen om een zending weg te brengen gaan wij deze dan ook meteen doorspelen naar een van onze chauffeurs en vertrekken we.

Onze kracht ligt bij de snelle communicatie, persoonlijk contact, een vast aanspreekpunt en vaste gezichten in de auto’s.

Wij zoeken graag samen met jou naar de beste en een passende oplossing voor ieder transport.

Carrier for Carrier

Kerkstraat 38
6596 AM Milsbeek
+31 628122004
info@carrierforcarrier.nl

tln