VRAGEN? BEL +31 (0)6 281 220 04

Uw veelzijdige partner

Onze kracht ligt bij snelle communicatie en persoonlijk contact. U heeft een vast aanspreekpunt en ziet vaste gezichten in de auto’s. Wij zoeken graag samen met u naar de best passende oplossing voor ieder transport. Of dat nu voor de zorg, de horeca of de kunstsector is of om schepen te bevoorraden. Wij zijn uw veelzijdige koerier.

 • ADR transport

  Wij zijn gecertificeerd voor ADR-transporten. De certificering is van toepassing op alle klassen behalve klasse 1 en 7. Het transport van de gevaarlijke stoffen vindt plaats met sprinterbus, bakwagen of vrachtwagen. Deze zijn allemaal speciaal voorbereid voor ADR. De chauffeurs zijn in bezit van het ADR-certificaat en we hebben een veiligheidsadviseur binnen ons bedrijf.
 • Nationaal transport

  Op het moment dat u belt om een pakket of pallet van A naar B te brengen, krijgt u bijna altijd Tim aan de telefoon. Een duidelijk vast aanspreekpunt werkt namelijk prettig voor iedereen. Tim weet waar het over gaat, weet welke auto’s beschikbaar zijn en bij vragen over een zending kan hij die snel beantwoorden. Van groot tot klein.
 • Geconditioneerd transport

  Voor geconditioneerd transport van levensmiddelen, medicijnen en diagnostisch materiaal kunt u ook terecht bij Carrier for Carrier. We vervoeren temperatuur gecontroleerde zendingen tussen 15 en 25 graden Celsius. Dit vervoeren wij nu voornamelijk in koelboxen of koeltrailers maar ook hierin zijn we flexibel: uitbreidingsmogelijkheden zijn er altijd.
 • Chauffeursdiensten

  Is het zo druk dat alle chauffeurs bezet zijn of is er eentje ziek? Bij Carrier for Carrier kunt u een chauffeur inhuren voor een aantal uren, voor een dag of voor een hele week. Uw transport kan gewoon doorgaan zonder dat u een extra chauffeur in dienst hoeft te nemen of een uitzendbureau moet inschakelen.
 • Internationaal transport

  Carrier for Carrier verzorgt internationale transporten door heel Europa en daarbuiten. Bij planbare transporten proberen we altijd ritten te combineren. Zo voorkomen we leeg rijden en heeft de klant er voordeel bij. Goed om te weten: wij bezorgen niet, maar leveren uw vracht bij iemand af. Ook als we aan een gesloten deur komen of wanneer een schip niet is aangekomen.
 • Kunst en bijzondere objecten

  Heeft u iets bijzonders te vervoeren en weet u niet goed wat de beste aanpak is? Carrier for Carrier denkt graag praktisch en creatief met u mee. We kijken samen met u naar wat wél kan. Daarbij streven we altijd naar de beste, meest efficiënte oplossing voor de klant. Ook garanderen we dat het afgeleverd wordt.
 • Spoedtransport

  Bij spoedtransport weten we dat snel schakelen vanaf het eerste moment belangrijk is. Nadat we een opdracht hebben gekregen om een zending weg te brengen, spelen wij deze meteen door naar één van onze chauffeurs. Binnen een half uur zijn we voor u onderweg. Denk aan spoedritten naar teststraten corona of de reservesleutels naar een klant brengen die z’n busje op slot heeft gezet met de sleutels erin. Niks is te gek.
 

op- en overslag

Ook de op- en overslag kunnen we u volledig uit handen nemen. Opslag (vooral pallet-opslag), voorraadbeheer, orders picken, vervoeren en afleveren: we regelen het met plezier voor u.
We kunnen goederen op diverse locaties ophalen en verzamelen op onze locatie. Daarna verdelen wij deze goederen in juiste routes en leveren ze volgens afspraak af bij de klant. Ook nemen wij op onze locatie goederen in ontvangst rechtstreeks vanaf de leveranciers. U kiest de optie die bij u past.